product categories

Lenses

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in

Show products
Frames

Ramele SWING sunt produse folosind tehnologia TR-90 Natural. Acestea prezintă avantaje enorme,in special pentru copii,gratie calităților antibacteriene si antialergice de 100%. Folosind coloranți organici alimentari in fabricarea lor,ramele previn afecțiunile microbiene sau alergice prin structura lor compatibila cu corpul uman.

Show products
Glasses

Ochelarii de soare îți pot schimba instantaneu aspectul fizic, dar sunt mai mult decât un simplu accesoriu vestimentar estival.Aceștia sunt un instrument esențial în protejarea ochilor și zonei din jurul ochilor. Radiațiile ultraviolete (UV) pot efecta structura ochilor, în special corneea și cristalinul, care au nevoie de protecție solară în orice anotimp! La „OculusPrim” găsești o gamă largă de ochelari de soare cu protecție completă împotriva radiațiilor ultraviolete. Lentilele din colecțiile noastre blochează 99% sau 100% din radiațiile UVA și UVB, oferind protectie UV 400 (blochează radiațiile cu lungimi de undă de până la 400 nm).

Show products
Solutions

Produse moderne de ingrijire a lentilelor de contact de la compania Soleko. Acum este si mai simplu de a ingriji de lentilele de contact înainte de a merge la culcare doar le pune-ti într-o soluție universală pentru lentile de contact, iar dimineața, veți vedea lumea pură .Soluțiile pentru lentile au grijă de lentile și le face utilizare confortabilă.Dacă ați reușit să procurați lentile, nu uitați să cumpărați soluții de îngrijire speciale.Noi oferim produse originale și certificate .

Show products
Accessory

Benefits

Free shipping from 250 lei

Fast delivery

100% original product

Unique importer SWING, SOLEKO

Brands