I-FRESH YAL 20 ml, picături oftalmice (lacrimă artificială) cu acid hialuronic
290.00 Lei
Distribuie
  • Detalii
  • Comentarii

 Proprietăți :
 I-FreshYal - lacrimă artificială, soluție adecvată pentru toate tipurile de lentile de contact, reîmprospătează și oferă ajutor imediat și de lungă durată. I-FreshYal restabilește și menține filmul lacrimal. Acidul hialuronic are proprietăți viscoelastice mari, care asigură lubrifierea și biocompatibilitatea corneei cu lentila de contact.
Instrucțiune de utilizare:

  •  Pentru purtătorii de lentilee de contact: Puneți 1 pic în globul ocular, 1 pic pe lentilă și apoi se aplică lentila de contact. În timpul purtării lentilelor de contact 1-2 pic la necesitate.

  •  Sindrom de ochi uscat : 1 pic de 3 ori pe zi

Păstrarea:  Flaconul odată deschis trebuie utilizat în termen de 30 de zile. Orice reziduri trebuie să fie eliminate. Închideți flaconul după utilizare. A se ține flaconul departe de surse de căldură și lumină, la temperatura cuprinsă între 5 ° C și 30 ° C. Pentru a evita contaminarea, nu pune Dropperul să atingă vreo suprafață. Nu folosiți dacă sigiliul nu este intact, deoarece nu este garantată sterilitatea produsului.
Indicații:   I-FreshYal este indicat ca lubrifiant natural, în timpul aplicării tuturor tipurilor de lentile de contact, ochi uscat sau obosit(astenie oftalmică), sau atunci cînd aveți sezația de prezența unui corp străin.
Contraindicații:  Nu exista contraindicații, cu excepția cazurilor de alergie sau hipersensibilitate la unul din
componente.
Avestismente:  A nu se lăsa la îndemîna copiilor. Nu înghițiti. Consultați medicul dvs înainte de a utiliza orice picături oftalmice în timpul aplicarii lentilelor.
Complicații:  În cazul în care disconfortul sau iritația persistă, se întrerupe utilizarea și se consultă un specialist.

Conținut : EDTA 0.23%,  PolyhexamethyleneBiguanide 0.00005%, Hydroxyethylcellulose, Acid Hialuronic  macromolecular 0,2% în soluție izotonica.